Seni Khat Diwani Jali

Assalamualaikum.. Maaf kerana lama tidak update blog. Saya agak sibuk sikit sejak kebelakangan ni… Ini design terbaru dalam khat Diwani Jali.

5 Responses to “Seni Khat Diwani Jali”

  1. Bukhari Says:

    salam ustaz..masyaAllah jamil jiddan..bagaimana ustaz design khat diwani jali bntuk motosikal tu?leh bg skill..hehehe mabruk alaik

  2. Firdaus™ Says:

    Salam ustaz, lawa karya kali ni, mcm biasa 😉
    sgt unik nama² yg ustaz tulis tu, dlm bentuk motosikal, bunga ros dsb, idea yg menarik! 😉

  3. mohd noor fathi bin montalib Says:

    salam ust baqi…masyaAllah…cntik sungguh karya kali ini…rse mcm hakim ircica je y tulis…mntap lah ust…salam aidul adha…:)

  4. akmal rushdi Says:

    salam ustaz.. cantek karya ustaz nih.. berminat sungguh.. salam aidil adha. 🙂

  5. Baki Says:

    Waalaikumussalam.. Terima kasih dan salam Aidil Adha untuk semua


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: