Seni Khat Thuluth

Ammar Afifi

9 Responses to “Seni Khat Thuluth”

  1. dhiya Says:

    assalamu’alaikum ustaz.. masyaAllah, cantiknya khat.. nk tnya sikit.. sy bminat kaligrafi Islam ni, tp sy x pndai.. mcmana sy klu nk bljr dgn ustaz mmndangkn sy tgl kt brnei..

  2. Baki Says:

    waalaikumsslm dhiya. Baguslah kalau minat seni khat.. InsyaAllah saya boleh ajarkan. Di Brunei pun ada ramai penulis khat yang boleh tolong ajarkan…

  3. mohd noor fathi bin montalib Says:

    lama x singgah blog ust.. semakin lawa tulisan ust (^_^) nnti ajarkan sye sekali ye (^_^)

  4. nasrudin Says:

    Askum, minta tolong ustaz tuliskan perkataan “usrah hatijah” menggunakan khat thuluth, then tolong emelkan kpd saya.Terima kasih

  5. aiQa Says:

    salam…
    ustaz,minta tolang tuliskan nama saya “SITI KARTINI ATIQAH BINTI MOHD AMAN” & “MOHD FADRUL BIN HUSSIN” dengan menggunakan khat thuluth.
    Kemudian tolong emelkan kpd saya.
    Terima kasih ustaz 🙂

  6. farizal Says:

    asalamualaikum.. masyaallah indahnya.. ble buatkan nama sy tak?

  7. saiful anuar Says:

    assalamualaikum……
    ustaz….saya berminat dengan tulisan khat…tapi saya tak pandai nak buatkannya….
    boleh tak ustaz buat tulisan khat nama saya…mohamad saiful anuar

    kalau boleh….buat..dan kemudian post kat email saya!!!!

  8. anariza Says:

    salam..ustaz,kalau order khat mcm ammar afifi tu,skali ngan frame,bape agak2 harganya?

  9. Baki Says:

    Waalaikumussalam.. murah sahaja, insyaAllah berpatutan dengan hasil dan budget, bergantung jumlah perkataannya. Boleh hubungi saya melalui email jika berminat.. 🙂 atau tel/sms 019-3932947


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: