Pameran Di Hangzhou China

Alhamdulillah, beberapa minggu yang lalu saya telah mendapat jemputan daripada sahabat saya Mr Lou Qi untuk menyertai pameran “Asia And Africa International Modern Art Exhibition” yang akan diadakan di Hangzhou China bermula dari 23 April 2011. Pameran ini akan disertai oleh pelukis dari beberapa negara. Saya akan bertolak ke sana pada 22 April 2011 bersama dua orang rakan pelukis dari Malaysia iaitu Muhd. Rani dan Mr. Chong. InsyaAllah saya akan kemaskinikan blog ini nanti dengan perkembangan di sana…

8 Responses to “Pameran Di Hangzhou China”

  1. emran Says:

    Selamat pergi & selamat balik ustaz… semoga dapat meningkatkan lagi martabatkan seni khat dengan pameran ustaz di sana.. insyaAllah…

  2. FM Says:

    Semoga selamat semuanya ustaz….rasa mcm nak ikut je…hehe

  3. Baki Says:

    Terima kasih FM, Emran.. Kelas khat minggu ini cuti ya, InsyaAllah kita jumpa pada 30 April 2011.
    FM, nak ikut boleh..beli tiket jom ke sana. Ada lagi beberapa orang lain yang ikut sama, tapi atas belanja sendiri.

  4. fadil Says:

    tahniah. jangan lupa beli benang sutera banyak2. boleh bagi kat kami sorang sikit

  5. Baki Says:

    Kalau jumpa benang sutera memang aku beli, kalau tak ada kainnya pun boleh kut..bagi kat hampa sorang sikit. 🙂
    Ni ada kawan nak bawa masuk benang sutera dari Iran, nanti kalau dah dapat aku bagitau hampa. Tapi kena beli la…

  6. hairi Says:

    Thniah..semoga urusannya berjalan lancar…nk juga benang sutera nya ustaz..:).nti blh beli..

  7. Zam Says:

    Salam… Tahniah ustaz. Semoga terus maju hendaknya… aamin.

  8. FM Says:

    Ustaz mesti dah kat China, nak kirim benang sutera jugak 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: